Navas de Tolosa, 262 baixos
Barcelona
08027
Eva, +34 636 567 063
PereLluís, +34 630 064 373
2021 Audiolart - Drets reservats
logo

LA FEINA

Els llibres… Com ens agraden els llibres!

Ens han acompanyat d’ençà que vam néixer. Primer vam ser petits lectors de contes, còmics, després vam endinsar-nos en les novel·les, els assajos, el teatre i la poesia. I el més meravellós passà quan fa ja més de 20 anys, aquesta passió es convertí en la nostra professió: com a locutor@s, correct@rs, director@s artístiques, tècnics…

Cuidem cada paraula d’un llibre com si fos or, perquè la suma de tots aquests sons ens transporta a mons de somnis…

Fase 1: Filosofem

Gràcies per ensenyar-nos a fer Audiollibres. Sí. Perquè en cada projecte nou, les vostres expectatives ens motiven a superar-nos. La tècnica ens proporciona seguretat. La creativitat ens dóna llibertat. I la flexibilitat, ens permet entendre-us millor. La nostra feina és un procés en què, des de cada àrea, combinem aquests tres conceptes per aconseguir la vostra satisfacció.

Fase 2: Preproducció

Explica’ns el teu projecte: què vols i com ho vols. Engegarem la maquinària per fer-te propostes i dibuixar amb tu el camí a seguir: necessitats artístiques, tria de la veu (o veus) més adequada, aspectes tècnics i legals. No és el mateix locutar assaig que poesia, novel·la o educatiu. I ho sabem bé.

Fase 3: Pressupost i Calendari

Posem xifres a les propostes, però tranquils, toquem de peus a terra i els nostres preus són coherents, en una excel·lent ràtio preu/qualitat. Un cop acceptada la proposta econòmica, definirem el calendari de feina on especificarem quan farem totes les fases del procés, fins al desitjat moment de l’entrega del teu Audiollibre.

Fase 4: Producció

Com “respira” aquest llibre? Quin és el seu “color”, la seva “textura”? Jugar a favor de la narrativa, entendre la intenció de l’autor. Cuidem què es diu i com es diu. L’atmosfera i el to. I si s’escau, adaptem el llibre a la locució. Caldrà una sola veu o serà una obra coral? Inclourà ambientació sonora? Serà una versió íntegra, abreviada o adaptada? Ens reunim els d’artístic, tècnics, lectors, els de mktg i qui faci falta, per decidir tot això i més.

Fase 5: La part tècnica

Triarem la millor solució tècnica pel vostre projecte. Treballem amb diferents estudis, tots molt ben equipats, que escollirem en funció de les necessitats particulars de cada client. Sense oblidar als tècnics, que amb un alt grau de sensibilitat coneixen bé els requeriments específics de l’audiollibre i participen del procés de creació.

Fase 6: La postproducció

Un cop locutat, el revisem de dalt a baix perquè no s’escapi res i el maquetem. També hi podem afegir ambientació sonora. És el moment de la neteja, la masterització, els formats, les metadades, el control de qualitat... Sona avorrit, però cal arrodonir la feina!
Tot correcte? Et voilà, llibre per escoltar!
Audiolart | La feina