Navas de Tolosa, 262 baixos
Barcelona
08027
Eva, +34 636 567 063
PereLluís, +34 630 064 373
2021 Audiolart - Drets reservats
logo

L'EQUIP

 • Eva Poch

  La veu em fascina, m’agrada tot el que em transmet. I quan es tracta de que t’expliquin una història, aleshores ja ho trobo embriagador. M’he format com actriu de text (altre cop la paraula), i hi he treballat, però sempre he fet audiollibres. Cada vegada més les nostres veus formen part de la vostra vida quotidiana; cuino cada frase, em dutxo amb cada mot, dormo amb tots els fonemes i somnio paraules... Tot això per dir que locuto i dirigeixo artísticament els llibres que arriben a les nostres mans!

  Eva Poch
  Direcció artística
 • Jaume Feixas

  Un quart de segle voltant pel món organitzant solucions tècniques en diversitat de disciplines artístiques, i ara en la quietud d'un estudi de so, envoltat per veus que narren històries. Em sento com un orfebre, polint la peça, modelant la forma, mimant el detall… M'encanta la meva feina!

  Jaume Feixas
  Qualitat sonora
 • PereLluís Font

  M’encanten els còmics de la Marvel, les “coses antigues”, la decoració, l’escriptura, les motos clàssiques, la cuina i la música en qualsevol format. Perseverant, exigent i curiós, m’agraden les persones amb sentit de l’humor i aquelles que et somriuen encara que no les coneguis. Amb llarga experiència al món audiovisual, dins la “Família Audiolart” em dedico a la comunicació i al màrqueting.

  PereLluís Font
  Comunicació i Màrqueting
 • Marta Poch

  Professionalment em definiria com una persona polivalent, pel fet d’haver treballat en una varietat de llocs. Fins ara, que per primera vegada entro en el fascinant món dels audiollibres. Per a mi, una lectora aficionada, és meravellós rebre la possibilitat de treballar entre pàgines i paraules. I Audiolart és la porta per entrar-hi. És l’oportunitat de seguir aprenent i una oportunitat per aportar tot el què he aprés!

  Marta Poch
  Administració
 • Marta Parra

  Sempre amunt i avall coordinant i gestionant persones, necessitats, horaris, llocs... I ara audiollibres! Tot un repte però amb moltes ganes!

  Marta Parra
  Producció
Audiolart | L’equip