Navas de Tolosa, 262 baixos
Barcelona
08027
Eva, +34 636 567 063
PereLluís, +34 630 064 373
2021 Audiolart - Drets reservats
logo

MANIFEST

AUDIOLART

QUÈ SOM ?

Som una Productora d’Audiollibres.
Matisem: som una GRAN productora d’Audiollibres.
No una productora gran. I a més a més, futura distribuïdora.
T’ho expliquem al final d’aquest manifest.

AUDIOLART

QUI I COM SOM ?

Som l’Eva, el Jaume, les Martes (n’hi ha 2!) i el Pere Lluís. Ja ens aniràs coneixent, però si et mors de ganes de saber més sobre nosaltres pots clicar aquí.

Plantegem una fórmula de feina àgil i dinàmica, per garantir-te els millor resultats. Ens avalen més de 20 anys d’experiència en la producció d’Audiollibres per l’ONCE i altres entitats.Som independents, propers i honestos. Compromesos, exigents i perfeccionistes. I a més a més, som també la mar de simpàtics.

AUDIOLART

PERQUÈ HO FEM ?

Perquè ens encanta el que fem.
Perquè sabem que som afortunats en poder fer la feina que ens agrada.
I perquè des de la modèstia, creiem que amb la nostra feina participem i aportem valor al sector cultural del nostre país.

AUDIOLART

ON ANEM ?

Aquest és un viatge excitant que ens portarà a assolir molts i diversos objectius. I un dels més desitjats, és convertir-nos en DISTRIBUIDORA, a més de productora. T’havíem avisat.
Que perquè?
Doncs perquè entenem que és l’evolució lògica de la feina prèvia de producció. De fet, n’és quasi la conseqüència. I perquè creiem fermament que actuant com a únic interlocutor de totes les fases, facilitarem la feina a tothom.

AUDIOLART

OH BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU !

Bé, doncs ara que ja ens coneixes una miqueta… Et donem la benvinguda!
Ja siguis EDITORIAL (petita, mitjana o gran), EDITOR/A, o AUTOR/A, volem ser el teu company de viatge en el camí d’aquest fabulós món dels Audiollibres.

Escriu-nos a audiollibres@audiolart.cat

Audiolart | Manifest